Payment possibilities
Access counter
Online: 8
Today: 335
Week: 1166
Total: 311458
DISCUSSION FORUM

Pigment

08. 11. 2022, 07:35

Práškové pigmenty je možné použít k patinování krajinných částí, vagonů a lokomotiv a to, jak suchým procesem, tak i s použitím vhodného pojiva. Dále je možné je použít k dobarvení modelovací hmoty a k probarvení imitace vody - prášek je vhodný do všech typů ( Epoxid, PES, PU, na bázi vody či nahřívací).

DE/Mit Pulverpigmenten können Landschaftsteile, Waggons und Lokomotiven sowohl im Trockenverfahren als auch unter Verwendung eines geeigneten Bindemittels patiniert werden. Es ist auch möglich, sie zum Einfärben der Modelliermasse und zum Einfärben von Wasserimitaten zu verwenden - das Pulver ist für alle Arten (Epoxid, PES, PU, ​​auf Wasserbasis oder Heizung) geeignet.

ENG/Powder pigments can be used to patina landscape parts, wagons and locomotives, both with a dry process and with the use of a suitable binder. It is also possible to use them to color the modeling material and to color water imitation - the powder is suitable for all types (epoxy, PES, PU, water-based or heating).

Jaké máte zkušností s tímto produktem? 

Tomáš Polák

Comments

Discussion is empty.
Your Email:
Name:
Text:
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).